Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan (vooral internationale) verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Anderzorg zorgverzekering

Waarom Anderzorg?

Anderzorg is onderdeel van Menzis, een bekende Nederlandse verzekeraar. Menzis biedt een voordelige basis zorgverzekering aan, onder de naam Anderzorg. De verzekering van Anderzorg is al enkele jaren (één van) de voordeligste basisverzekeringen in Nederland. Het is een natura verzekering, dat betekent dat je niet geheel vrij bent in de keuze voor zorgverlener. Jaarlijks maakt Anderzorg afspraken met ziekenhuizen en huisartsen, waar hun klanten gebruik van kunnen maken. Gelukkig heeft Anderzorg met heel veel zorgverleners afspraken, dus je kunt in veel ziekenhuizen terecht! Met de Anderzorg basis zorgverzekering voldoe je overigens ook als au pair aan de verzekeringsplicht.

Vraag Anderzorg verzekering aan

Welk eigen risico moet ik kiezen?

Als je de aanvraag start, moet je enkele persoonlijke gegevens invullen en een aantal keuzes maken. Ondere andere de keuze welk eigen risico je wilt.
Nu je weet wat een eigen risico is, willen we je helpen bij het maken van een keuze.
Het verplichte eigen risico is geen keuze. Dit kun je niet verwijderen. Elk jaar bepaalt de overheid wat het verplichte eigen risico zal zijn en dit kun je niet aanpassen.
Het vrijwillig eigen risico kun je wel kiezen. Je hebt de keuze tussen:  €100,- , €200,-,  €300,-,  €400,- , or €500,- extra eigen risico. 
Wij raden aan om te kiezen voor €500,- extra eigen risico om de premie te verlagen aangezien de meeste au pairs gezond zijn als ze naar Nederland toe komen. Bovendien biedt de ISIS Au pair verzekering een aanvullende dekking voor het vergoeden van de kosten die onder het eigen risico vallen. In dat geval betaal je het eigen risico dus niet zelf.
Heb je regelmatig veel of dure medicatie nodig of moet je vaak een arts bezoeken vanwege een ziekte, neem dan contact met ons op.

Wanneer begint de Anderzorg basisverzekering?

De startdatum van de basisverzekering, zou gelijk moeten zijn aan de dag van inschrijving bij de gemeente, of de dag dat je start als au pair. Om de aanvraag goed te laten verlopen kies je bij "Reden inschrijving" voor “Uit buitenland voor werk in Nederland”. Als startdatum kies je vandaag, de dag van aanvragen. Anderzorg zal de datum van inschrijving bij de gemeente uitzoeken en die datum als startdatum gebruiken. Tenzij de inschrijfdatum langer dan 4 maanden geleden is.

Welke documenten heeft Anderzorg van je nodig?

Dit is afhankelijk van waar je vandaan komt. De volgende documenten zijn nodig:

  • Registratie bij de gemeente (BRP)
  • Kopie van het paspoort (een kopie van de paginga met de foto en de achterkant van die pagina)
  • Burger Servicenummer (BSN)
  • Verblijfsvergunning (alleen voor au pairs buiten de EU)
  • “Verblijfsdocument” ( alleen voor au pairs uit Kroatië)

Meer hulp bij het aanvragen van de verzekering

Wij hebben speciaal hiervoor een uitgebreide instructie geschreven.

Mocht u na het lezen van de instructie nog aanvullende vragen hebben dan horen we graag van u.

Vraag Anderzorg verzekering aan

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Agenda

Expat- en Emigratiedag

Bezoek ons op de eerstvolgende JoHo Expat- en Emigratiedag in het JoHo Center Den Haag.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze inloopdagen.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor