Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan (vooral internationale) verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Goudse Verzekeringspakket - Privé Pakket Online

De Goudse verzekeringen biedt voor Nederlanders woonachtig en ingeschreven in Nederland, een compleet verzekeringspakket aan, het Privé Pakket Online. Dit verzekeringspakket bevat onder meer de volgende verzekeringen:

 1. Inboedel
 2. Woonhuis (opstal)
 3. Particuliere Aansprakelijkheid
 4. Rechtsbijstand
 5. Doorlopend Reis
 6. Ongevallen

U kunt online naar wens een offerte opmaken, voor de gewenste verzekeringen, via de premiecalculator. De premiecalculator opent in een nieuw venster indien u op onderstaande link klikt:

 

Premiecalculator Goudse Privé Pakket Online

 

Na het berekenen van een premie kunt u er natuurlijk voor kiezen om direct de verzekering af te sluiten. U kunt de gemaakte berekening echter ook bewaren door de klikken op Opslaan na het maken van de berekeing(en). Als u een account heeft kunt u de berekening opslaan, het aanmaken van een account gaat ook eenvoudig online. U kunt dan op een later moment alsnog de verzekering aanvragen met de bewaarde berekening.

 

Aandachtspunten per verzekering 

Doorlopende reisverzekering 

 • Ruime dekkingen, o.a. voor reisbagage .
 • De verzekering is aanvullend op de verplichte Nederlandse basiszorgverzekerig.
 • Geschikt voor privé-reizen, niet voor zakenreizen.
 • Avontuurlijke sporten (zoals abseilen, raften en bergbeklimmen) en Annulering zijn optioneel mee te verzekeren.
 • Te gebruiken voor reizen van maximaal 120 aaneengesloten dagen (tenzij het een studie- of stagereis betreft).

Woonhuisverzekering (opstal)

 • Voor particulier gebruik (niet voor verhuur of andere zakelijk gebruik) van de vaste en bewoonde woning.
 • Voor woningin in Nederland.
 • Geen gedoe met verschillende dekkingen, deze verzekering biedt 1 veelomvattende dekking.
 • Het is raadzaam om de inboedelverzekering te combineren met uw opstalverzekering om te voorkomen dat onderdelen van uw huis, of spullen in/aan uw huis, niet zijn verzekerd.

Inboedelverzekering 

 • Voor de eigen Inboedel in de woning op een Nederlands adres.
 • 1 veelomvattende dekking.
 • Optionele "Kostbaarheden dekking" als het standaard bedrag te laag is.
 • Optionele "Buiten de woning" dekking.
 • Eigenaar van een appartement? Dan kunt u Eigenaarsbelang toevoegen aan de inboedelverzekering.
 • Door juist invullen van de aanvraag heeft u garantie tegen onderverzekering
 • Het is raadzaam om de inboedelverzekering te combineren met uw opstalverzekering om te voorkomen dat onderdelen van uw huis, of spullen in/aan uw huis, niet zijn verzekerd. Heeft u een huurwoning, dan is een opstalverzekering in de regel niet aan de orde. 

Ongevallenverzekering 

 • Hiervoor moet u in Nederland wonachtig zijn. 
 • Er wordt éénmalig een bedrag uitgekeerd als een verzekerde komt te overlijden of blijvend invalide raakt. Het overlijden of de invaliditeit moet een gevolg zijn van een ongeval. 
 • Optioneel mee te verzekeren; Schoolongevallen en Ongevallen Motorrijtuigen. Met de laatstgenoemde verzekerd u personen die inzittende zijn van bijvoorbeeld uw auto, maar niet tot uw gezin behoren. Bijvoorbeeld de kinderen die u vervoert naar sportwedstrijden of tijdens een kinderfeest. 

Verzekeringskaarten

Voor alle aangeboden verzekeringen heeft de Goudse verzekeringskaarten gemaakt. U kunt de meest actuele versie van deze kaarten vinden op de website van de Goudse. Op verzoek kunnen wij de gewenste verzekeringskaarten ook per email toesturen. "Het doel van deze kaarten is het in één oogopslag duidelijk maken wat binnen een polis wel en niet is gedekt". Een mooie doelstelling, maar wij verwachten dat de kaarten niet alle vragen zullen beantwoorden. Kijk daarom ook altijd goed in de voorwaarden, en laat het ons weten indien u vragen heeft.

Polisvoorwaarden

In de online module kunt u de voorwaarden downloaden en inzien. 

 

Reeds verzekerd? 

Heeft u al een verzekering lopen en wilt u deze inzien? Of een nieuwe offerte maken? In die Premiecalculator kunt u bovenaan kiezen voor "Mijn pagina". Hier logt u in met het account dat u eerder heeft aangemaakt. Zo heeft u altijd toegang tot uw polismap. 

 

Execution only

JoHo Insurances biedt de verzekeringen in dit pakket aan op basis van 'execution only'. Dit betekent dat wij geen advies geven over de geschikheid van de betreffende verzekeringen op uw persoonlijke situatie. In de online module kunt u zelf offertes maken en aanvragen, wij geven geen offertes af per mail of post. We geven nooit advies of premies af in een telefoongesprek. 

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Agenda

Expat- en Emigratiedag

Bezoek ons op de eerstvolgende JoHo Expat- en Emigratiedag in het JoHo Center Den Haag.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze inloopdagen.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor