Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan (vooral internationale) verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Studenten en stagiairs

Welke verzekering?

Voor  studenten en stagiairs zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de duur van hun verblijf in het buitenland (of Nederland). Afhankelijk van de situatie is men wel of niet verplicht de NL basiszorgverzekering aan te houden.

Au pair gezin en au pair in Nederland

Belangrijke aandachtspunten

Wet en regelgeving omtrent au pair

Bij het regelen van een au pair, komt een gastgezin regelmatig in aanraking met wet- en regelgeving. Als specialist op het gebied van au pair verzekeringen en door samenwerking met de vele au pair partners die wij hebben, zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkelingen die zich voordoen op het gebied van au pairs in Nederland. Wij doen ons uiterste best nieuwe ontwikkelingen zo goed en snel mogelijk beschikbaar te maken op deze website. 

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor