Familie, vrienden & kennissen naar Nederland

opstijgend vliegtuig

Welke reisverzekering voor tijdelijk bezoek aan Nederland?

Ben je op zoek naar een verzekering voor je buitenlandse gasten? Er zijn verschillende verzekeringen voor familie, vrienden en kennissen die uit het buitenland die tijdelijk naar Nederland komen, met specifieke kenmerken. Deze 'inkomende' reisverzekeringen zijn ook geldig voor Nederlanders die een vaste verblijfplaats buiten Nederland hebben, en tijdelijk naar Nederland komen. 

Keuze 1 - ISIS Incoming Travel Insurance (Goudse verzekeringen)

Dekking voor medische kosten, repatriëring, ongevallen, bagage (optioneel) en aansprakelijkheid. Maximale duur: 2 jaar. Maximale leeftijd: 45 jaar. Keuze uit drie soorten dekking. Premie per dag. Dekking voldoet aan de eisen voor het Schengen-visum. Alleen af te sluiten indien de te verzekeren persoon nog niet in Nederland is. Relatief uitgebreide en voordelige reisverzekering.

Keuze 2 - OOM Schengen Visitor (OOM verzekeringen)

Dekking voor medische en SOS-kosten. Particuliere aansprakelijkheid is optioneel af te sluiten. Maximale duur: 6 maanden (indien verzekerde jonger is dan 80 jaar). Is de verzekerde 80 jaar of ouder, dan is de looptijd maximaal 3 maanden. Voor alle leeftijden, leeftijdstoeslagen vanaf 70 jaar. Premie per dag. Dekking voldoet aan de eisen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst en voor het Schengen-visum. Ook af te sluiten als de te verzekeren persoon al in Nederland is.