Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan (vooral internationale) verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

OOM Studeren in het buitenland

Een verzekering voor Nederlandse studenten en au pairs die naar het buitenland gaan. Biedt een ziektekosten & SOS verzekering en een optioneel schadepakket. Je kunt de verzekering ook aanvragen als je al in het buitenland bent.

Kenmerken

  • Je sluit de verzekering voor minimaal 1 dag en maximaal 5 jaar af.
  • Je moet minimaal 15 jaar om de verzekering aan te vragen, maximaal mag je 29 jaar zijn.
  • Je kiest tussen 2 verzekeringsregio's, namelijk met of zonder USA.

Ziektekostenverzekering
Je hebt de keuze tussen een Standaard en Uitgebreide dekking. De Standaard dekking biedt ook vergoeding van kosten voor bijvoorbeeld huisarts en ziekenhuisopname.

De uitgebreide dekking dekt, naast de kosten die onder de standaarddekking vallen, ook de kosten van zwangerschap en bevalling (na een wachttijd van 12 maanden) en medische kosten die te maken hebben met vruchtbaarheid (gemaximeerd). Daarnaast zijn de kosten van psychotherapie, second opinion, preventieve geneeskunde, hulpmiddelen, alternatieve geneeswijzen, orthodontie en tandheelkundige behandelingen meeverzekerd.

SOS-verzekering

Wanneer je ernstig ziek wordt of na een ongeval een operatie moet ondergaan die niet ter plekke kan worden uitgevoerd en die niet kan worden uitgesteld, is het van belang dat je gerepatrieerd kunt worden naar een ziekenhuis waar je wel goed wordt geholpen of naar je thuisland. De SOS-verzekering dekt de kosten van deze repatriëring. Verder vallen opsporing en redding, vervoer stoffelijk overschot, en de kosten van overkomst van 1 persoon in geval van levensbedreigende ziekte of overlijden van verzekerde onder deze dekking.

Deze verzekering is per direct (alleen niet met terugwerkende kracht) zonder opzegtermijn af te sluiten. Vraag de verzekering daarom beter voor een lange periode aan (evt de maximale 5 jaar), want dan heb je lange termijn zekerheid. Eerder stoppen kan altijd, en met de keuze betaling per maand hoef je ook geen lange verzekerde periodes voor te schieten.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor