Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan (vooral internationale) verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

OOM Verzekeringen

JoHo Insurances biedt de onderstaande OOM verzekeringen aan voor tijdelijk verblijf in Nederland of het buitenland.

Voor expats- en emigranten bieden we daarnaast nog:

 

Studeren in Nederland

De OOM Studeren in Nederland verzekering is bedoeld voor buitenlandse studenten in Nederland. De maximale leeftijd is 29 jaar, wat betekent dat de verzekering kan worden aangevraagd zolang iemand niet ouder is dan 29 jaar. De student kan maximaal 5 jaar verzekerd zijn. De verzekering kan niet worden verlengd, dus sluit deze gelijk voor een lange tijd af!

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor