Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan (vooral internationale) verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Studenten en stagiairs

Welke verzekering?

Voor  studenten en stagiairs zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de duur van hun verblijf in het buitenland (of Nederland). Afhankelijk van de situatie is men wel of niet verplicht de NL basiszorgverzekering aan te houden.

 

Mogelijkheden voor Nederlandse studenten die naar het buitenland gaan: 

 

Mogelijkheden voor buitenlandse studenten die naar Nederland gaan:

Kenmerken per verzekering

 

Special Isis Reisverzekering

Dekking voor medische kosten, repatriëring, ongevallen, bagage (optioneel) en aansprakelijkheid. Maximale duur: 4 jaar. Keuze uit 2 dekkingen: Standaard & Super. Premie per maand/dag. 

Dekking, premies, voorwaarden en online afsluiten.

OOM Studeren in het Buitenland

Reisverzekering, keuze uit dekking voor medische kosten, SOS-kosten en reisverzekering (dekt bagage, ongevallen, repatriëring, rechtsbijstand en aansprakelijkheid). Maximale duur: 5 jaar. Maximale leeftijd: 29 jaar. Premie per maand. Ook af te sluiten indien de te verzekeren persoon al in het buitenland is.

Dekking, premies, voorwaarden en online afsluiten.

 

ISIS Incoming Reisverzekering

Dekking voor medische kosten, repatriëring, ongevallen, bagage (optioneel) en aansprakelijkheid. Maximale duur: 2 jaar. Maximale leeftijd: 45 jaar. Keuze uit drie soorten dekkingen. Premie per dag. Dekking voldoet aan de eisen voor het Schengen-visum. Aanvrager van de verzekering (de verzekeringnemer) moet in Nederland wonen. Alleen af te sluiten indien de te verzekeren persoon nog niet in Nederland is. Ook dekking tijdens studie en stage in Nederland.

Dekking, premies, voorwaarden en online afsluiten.

OOM Studying in the Netherlands

Reisverzekering, keuze uit dekking voor medische kosten, SOS-kosten en reisverzekering (dekt bagage, ongevallen, repatriëring, rechtsbijstand en aansprakelijkheid). Maximale duur: 5 jaar. Maximale leeftijd: 29 jaar. Premie per maand. Dekking voldoet aan de eisen voor het Schengenvisum. Ook af te sluiten indien de te verzekeren persoon al in Nederland is.

Dekking, premies, voorwaarden en online afsluiten.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor