Waarom JoHo Insurances?

JoHo Insurances
JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Aanbod
Wij bieden een groot aanbod aan (vooral internationale) verzekeringen, zoals voor ziektekosten, reisverzekering, aansprakelijkheid en diverse andere verzekeringen.

Ondersteuning
Tevens bieden wij ondersteuning bij het orientatie- en keuze proces, en gedurende de gehele looptijd van de afgesloten verzekeringen.

Persoonlijk advies
Wij leveren advies op maat, en bieden een snelle en persoonlijke afhandeling.

Familie, vrienden & kennissen naar Nederland

Welke reisverzekering voor tijdelijk bezoek aan Nederland?

Er zijn verschillende verzekeringen voor familie, vrienden en kennissen uit het buitenland die tijdelijk naar Nederland komen, met specifieke kenmerken. Deze verzekeringen zijn ook geldig voor Nederlanders die een vaste verblijfplaats buiten Nederland hebben, en tijdelijk naar Nederland komen. 

Keuze 1 - ISIS Incoming Travel Insurance (Goudse verzekeringen)

Dekking voor medische kosten, repatriëring, ongevallen, bagage (optioneel) en aansprakelijkheid. Maximale duur: 2 jaar. Maximale leeftijd: 45 jaar. Keuze uit drie soorten dekking. Premie per dag. Dekking voldoet aan de eisen voor het Schengen-visum.  Alleen af te sluiten indien de te verzekeren persoon nog niet in Nederland is. Relatief uitgebreide en voordelige reisverzekering.

Keuze 2 - OOM Schengen Visitor (OOM verzekeringen)

Dekking voor medische en SOS-kosten. Particuliere aansprakelijkheid is optioneel af te sluiten.  Maximale duur: 6 maanden (indien verzekerde jonger is dan 80 jaar). Is de verzekerde 80 jaar of ouder, dan is de looptijd maximaal 3 maanden. Voor alle leeftijden, leeftijdstoeslagen vanaf 70 jaar. Premie per dag. Dekking voldoet aan de eisen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst en voor het Schengen-visum. Ook af te sluiten als de te verzekeren persoon al in Nederland is.

Keuze 3 - Bupa Schengen Travel Insurance (Bupa Global)

Dekking voor medische en SOS-kosten. Voldoet aan minimale vereisten van Schengen Visum (30.000 euro dekking medische kosten). Maximale duur: 90 dagen. Maximale leeftijd 79 jaar. Relatief voordelig met als belangrijkste beperkingen: 1) Medische dekking max 30.000 euro en 2) Strenge annuleringsvoorwaarden.

 

VRAAG ADVIES

 

JoHo Insurances

JoHo Insurances adviseert Expats, Emigranten en MKB over internationale verzekeringen en bijkomende administratieve zaken.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor advies en vragen over verzekeringen voor een verblijf in het buitenland vult u het adviesformulier in voor vrijblijvend en kosteloos advies.

Contact

JoHo Insurances

Paviljoensgracht 18
2512 BP Den Haag
Nederland
E: info@johoinsurances.org

Ons kantoor